Новини

27.03.2024

«П’ЯТАЧОК» У ДРЕВНЬОМУ КАГАРЛИКУ

Українська земля, невеличкі села та густонаселені міста приховують у складках своєї історії стільки бувальщин, що вистачило б на цілу державу.

21.03.2024

НАВЧАННЯ ТА РОБОТА В ОДНОМУ ПАКЕТІ

Дуже незвичний захід відбувся сьогодні у Студениківському ліцеї. Як кажуть самі школярі, – навчання і робота в одному пакеті. А мова йшла ось про що.

18.03.2024

АКЦІЇ ВІД «П’ЯТАЧКА»

Березень простелив дорогу весні вербовими котиками та сонячними променями, але зима теж не промах, вона не хоче здаватись. І хоча великої шкоди принести не може,

14.03.2024

ПОВНА ПЕРЕРОБКА – ЧУДОВИЙ ПРИКЛАД ДЛЯ ОБМІНУ ДОСВІДОМ

У виробництві, а тим паче такому важливому, як випуск харчових продуктів, – немає дрібниць, тому кожен процес – від вирощування культур до споживання їх тваринами,

12.03.2024

ВІТАЄМО В РОДИНІ НОВИХ ШАНУВАЛЬНИКІВ

Як ви вважаєте до чого подібне відкриття нового магазину? Можливо це і занадто сміливо, але ми вважаємо, що це трохи схоже на одруження, створення родини й початок чогось нового.

08.03.2024

ВИ ПРИКРАШАЄТЕ СВІТ!

Тихий легіт вітерця, трояндові пахощі, рожевий світанок, посмішка дитини – це все прикрашає світ, робить його неповторним. І все це уособлює Жінка. ЇЇ слова заліковують рани, її руки знімають втому, її очі відображають усе найкраще, що є в тобі.

05.03.2024

З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, «НИВО»!

Шановні колеги!

Ці березневі дні особливі для нашої компанії. 26 років тому народилася наша «Нива».

04.03.2024

АКЦІЇ ВІД «П’ЯТАЧКА»

Примхливий характер березня відомий здавна. Весна ще тільки боязко ступає по землі. Кожен новий день додає їй сили, а кожен теплий так і кличе відкрити гастрономічний сезон.

01.03.2024

1 БЕРЕЗНЯ – ДЕНЬ ПОРОСЯТИ!

Березень для компанії «Нива Переяславщини» - то особливий місяць. І не тільки тому ми на повну виходимо у поля, і не тому, що тут наш День народження і Жіноче свято, а ще і тому, що розпочинає його цей дивний день, - 1 березня світ відзначає День поросяти.

Завантажити ще